+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Seguretat

FOTOCÈL·LULES

Les fotocèl·lules de seguretat fan que les portes s’aturin i realitzin una maniobra d’inversió gràcies als sensors que utilitza. Pel que, si alguna cosa interromp l’emissió entre aquests dispositius electrònics es produeix un tall que fa que immediatament la porta deixi de funcionar i inverteix el sentit de la maniobra, evitant així accidents per aixafament.

Segons la normativa de la UNE-EN totes les portes automatitzades han portar fotocèl·lules de seguretat. Hi ha diferents models al mercat que podem utilitzar segons les vostres necessitats

PARACAIGUDES

Els paracaigudes per a portes de garatge que proporcionaran una seguretat extra en els mecanismes per portes basculants.

Aquest tipus de ferramentes són els dispositius de la parada del panell d’una porta en cas de trencament dels cables o la cadena, realitzant una frenada d’emergència sobre les guies.

eguretat. Hi ha diferents models al mercat que podem utilitzar segons les vostres necessitats.

CANDAU ENROTLLABLE

El seu sistema de tancament AUTOMÀTIC i el seu mecanisme ANTI-PALANCA li permet, per la seva fixació a la persiana, un tancament segur i còmode. El seu atractiu disseny, duresa i exclusivitat de les seves claus, dissenyades i controlades per ordinador, li garanteix la seva total tranquil·litat i confiança. La base d’ancoratge, en la seva segona evolució, disposa d’un sistema de torsió en U (SISTEMA PATENTAT I ÚNIC AL MERCAT). Aquest sistema bloqueja el pivot, evitant el fals tancament, especialment en persianes automàtiques.

Consulta altres productes d'automatismes que instal·lem

Motors

Disposem d'una àmplia gamma d'automatismes per al sector industrial, motors hidràulics i electromecànics, de 230V i 380V trifàsics i domestics.

Llegir més

Seguretat

La seguretat en el tancament de les nostres portes és molt important, per això treballem amb fotocèl·lules, paracaigudes i candau enrotllable.

Llegir més

Obertura mòbil

SCLAK Control d' Accesos, és un sistema de control d'accés segur format per un dispositiu electrònic i una aplicació mòbil.

Llegir més