+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Portes seccionals

Per la seva comoditat, seguretat, elegància i disseny és una porta ideal per garatges residencials i per a entrades a tallers o a magatzems industrials. La seva obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant de dins com de fora del garatge, així com tota l’amplada de pas. És la més silenciosa del mercat.

La varietat dels seus acabats permet adaptar-se totalment al seu gust. S’ofereixen diferents tipus d’espesor de panell i diferents acabats: llis, amb acanaladures, quarterons i imitacions fusta.

La tranquilitat amb aquest tipus de porta està garantida gràcies a les mesures de seguretat que incorpora.

Som distribuïdors oficials de

Novoferm

Característiques

-Seccions amb perfil anti-atrapament. Seccions d’acer fabricades amb xapa galvanitzada, doble, amb nucli d’escuma PUR (valor d’aïllament k = 0.5 W / m2.K

-Superfície: Acabats textura fusta, llisa, roure daurat, fosc, Mahagony i gris satinat. Seccions preparades per al muntatge de l’equipament (pany, perfil de terra i junta de terral)  Accessoris: finestretes i reixeta de ventilació  (no per a panells elevats)

-Parts laterals de el marc angular (amb protecció anti-atrapament) i panell de el marc fabricats amb xapa final galvanitzada en calent.

-Superfície: Marc lateral i panell de el marc llis.  Juntes: Marc lateral i panell de el marc amb juntes EPDM.

-Accessoris: Front del marc angular en el color de la porta del garatge llis.

La porta ISO 45 està farcida amb un nucli d’escuma rígida la qual proveeix una bon aïllament de temperatura i acústic.  Gruix de 45 mm.

Full de la porta: Pintura base de polièster.

Interior: blanc grisenc similar a RAL 9002

Exterior: Estàndard, blanc similar RAL 9016 i gris similar RAL 7016

Triple molla de seguretat muntada en el marc angular cable doble d’acer i politja muntada en els rodaments

Eix de torsió muntat al front (FM), amb molles de torsió, molla testada amb trencament de molla d’acord amb DIN EN 12604, i cal d’acer intern.

Eix posterior de torsió sota comanda.

Disposició de molla vertical de tensió fins a una mida de 3000×2750 mm (depenent de la superfície)

Subministrament estàndard amb maneta de plàstic i pany especial.

Portes domèstiques

Portes industrials

Consulta els altres tipus de portes que fabriquem

Porta residencial basculant

Portes basculants

Són portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra, tant a l’obertura com al tancament.

Llegir més

Portes seccionals

Obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant de dins com de fora del garatge. Ideal per garatges residencials, tallers o magatzems industrials.

Llegir més
Porta enrotllable de planxa amb lama de visibilitat

Portes enrotllables

No ocupa espai lateral ni superior i es pot enrotllar cap a l’interior com a l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Llegir més

Portes corredisses

La seva obertura és lateral i corre sobre una guia, necessitant el mateix espai d’amplada de la porta a continuació, per poder-la obrir.

Llegir més

Portes cancel·les

La seva obertura és lateral ocupant l’espai de la porta a l’interior del garatge. Poden ser d’una o dues fulles, manuals o automàtiques.

Llegir més

Portes peatonals

Fem portes peatonals a mida barrejant els materials necessaris per a la resistència i la seguretat de la porta d'entrada amb altres materials més estètics.

Llegir més

Portes ballestes

Tancament de seguretat, de fàcil adaptació i muntatge a qualsevol obertura. Permet una bona visibilitat i es caracteritza per un funcionament silenciós.

Llegir més

Portes ràpides

La porta ràpida enrotllable ha estat dissenyada per a les obertures on el pas sigui molt intens, oferint una gran resistència a l’aire i molta estanquitat.

Llegir més

Portes traster i tallafocs

Fabriquem portes batents tallafocs EL2 60/90/120 i portes de traster. Les dos classes amb una o dues fulles i fabricades sota els estàndards de màxima qualitat.

Llegir més