+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Empresa

A Mecància Vilanova oferim solucions per a qualsevol tipus de porta i automatisme.

Sóm una empresa familiar creada al 1959, ens dediquem a la serralleria en general, fabriquem, instal·lem i fem el manteniment de portes metàl·liques, tancaments i automatització. Una activitat que al llarg d’aquest mig segle l’empresa ha mantingut i consolidat fins a arribar a l’actualitat.

Es filosofia de la nostra companyia, la qualitat dels nostres productes i l’acostament al client, de manera que vivim les seves necessitats cuidant de la seva porta amb la millor atenció, qualitat i servei.

Els nostres 50 anys d’experiència ha fet que els nostres clients romanguin amb nosaltres, demostrant d’aquesta forma la seva fidelitat i confiança.

Nau Mecànica Vilanova

Estem situats en el Polígon Industrial Pla dels Vinyats II a cinc minuts de Manresa, en la comarca del Bages. El fet d’estar a la Catalunya central ens permet moure’ns per tota la comunitat amb molta facilitat i donar servei a qualsevol part de Catalunya.

Disposem d’una nau de 1.400 m2, on 1.100 m2 estan destinats a la fabricació i muntatge de portes i tot tipus de serralleria en general i a zona de magatzem i recanvis.
El taller està equipat amb un pont grua, una plegadora de 4 eixos, una perfiladora, cizalles, etc.
Els 300 m2 restants estan destinats a oficines i a una àmplia exposició per poder veure els diferents tipus de portes que fabriquem.

Què ens fa especials?
800
+

Projectes d'èxit

100
%

Clients satisfets

50
+

Anys d'experiència

Per a qui treballem?

La fabricació, instal·lació, posterior manteniment i reparació de tots els nostres productes, van dirigits: al sector de la construcció, tant públic com privat, al sector industrial, al sector serveis, tant a gestories, immobiliàries, asseguradores, comunitats de propietaris, com a particulars.

El nostre equip

Tenim una plantilla especialitzada i amb una àmplia experiència. El nostre equip humà el formen muntadors, electricistes i mecànics.

L’experiència de la nostra empresa, de més de 50 anys, ens permet oferir tot tipus de solucions de tancaments i automatització adaptades a les necessitats particulars.

Els nostre productes

Tots els productes de la nostra empresa estan homologats per la norma CE UNE EN-13241-1.

Adeqüem les seves portes a la normativa vigent, tant si són portes instal.lades per nosaltres com per altres industrials, aplicant els sistemes de seguretat més innovadors.

Projectes realitzats

  • Veure tots
  • Serralleria
  • Portes

Porta corredissa gran d’accés a la vivenda

Porta residencial corredissa d’accés a una vivenda. Segons les necessitat del client, la porta devia ser de grans dimensions per permetre entrar a qualsevol vehicle.