+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Portes basculants

Les portes basculants són portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra, tant a l’obertura com al tancament. Són silencioses, i ofereixen una gran varietat d’acabats.

Es poden fabricar tant amb planxa galvanitzada model planxa ample o pc4, fusta (flandes,melis, nyangon, iroco) amb diferents tipus d’envarnissat, alumini (ral estandar, rals especials i diferents acabats imitación fusta), panel sandwich, aplacats especials… Opcionalment poden portar una porta peatonal al mig o a un lateral.

També es poden fer ventil.lades o acoplant unes targes per vidres a la part superior de la porta.

Es fabriquen sota comanda i a mida i cumpleixen amb la normativa CE UNE-EN13241-1, adequant-les amb totes les mesures de seguretat. Poden ser manuals o automàtiques, elegint l’automatisme depenent de les mides i el número de maniobres de la porta.

Aquestes portes necessiten un manteniment mínim i són ideals per particulars, comunitats de veins i naus industrials.

Consulta els altres tipus de portes que fabriquem

Porta residencial basculant

Portes basculants

Són portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra, tant a l’obertura com al tancament.

Llegir més

Portes seccionals

Obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant de dins com de fora del garatge. Ideal per garatges residencials, tallers o magatzems industrials.

Llegir més
Porta enrotllable de planxa amb lama de visibilitat

Portes enrotllables

No ocupa espai lateral ni superior i es pot enrotllar cap a l’interior com a l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Llegir més

Portes corredisses

La seva obertura és lateral i corre sobre una guia, necessitant el mateix espai d’amplada de la porta a continuació, per poder-la obrir.

Llegir més

Portes cancel·les

La seva obertura és lateral ocupant l’espai de la porta a l’interior del garatge. Poden ser d’una o dues fulles, manuals o automàtiques.

Llegir més

Portes peatonals

Fem portes peatonals a mida barrejant els materials necessaris per a la resistència i la seguretat de la porta d'entrada amb altres materials més estètics.

Llegir més

Portes ballestes

Tancament de seguretat, de fàcil adaptació i muntatge a qualsevol obertura. Permet una bona visibilitat i es caracteritza per un funcionament silenciós.

Llegir més

Portes ràpides

La porta ràpida enrotllable ha estat dissenyada per a les obertures on el pas sigui molt intens, oferint una gran resistència a l’aire i molta estanquitat.

Llegir més

Portes traster i tallafocs

Fabriquem portes batents tallafocs EL2 60/90/120 i portes de traster. Les dos classes amb una o dues fulles i fabricades sota els estàndards de màxima qualitat.

Llegir més