+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Reparació

Mecànica Vilanova  és una empresa especialitzada en la instal·lació, manteniment i revisió de portes automàtiques, portes de garatge i automatismes; donem als nostres clients la garantia i tranquil·litat que solucionarem les incidències que puguin trobar-se amb les seves portes en el menor temps possible.

Un equip de professionals al seu servei

Els nostres tècnics estan degudament qualificats en dos aspectes fonamentals:

En el compliment de la normativa europea i espanyola en matèria de seguretat d’elements mecànics i elèctrics de les portes automàtiques, tant per a portes de garatge com per a portes de vianants.

En l’ús i instal·lació de peces i recanvis originals, certificats per les principals marques de sector, com NOVOFERM, HORMAN, DEA, DITEC, ERREKA, FAAC, NICE, TECKENTRUP, APRIMATIC, HY-DOM, HORMAN etc.

 

Procediment de reparació de la porta de garatge

Davant una sol·licitud de reparació, demanem telefònicament les dades necessàries i enviem al seu domicili o negoci a un dels nostres tècnics. Farem una revisió minuciosa, comprovant els elements que estiguin compromesos en l’avaria, així com una revisió general dels sistemes mecànics, elèctrics i de seguretat per assegurar el correcte funcionament de la resta de peces de la porta de garatge.

Disposem de personal propi, equips adequats per a la reparació de portes automàtiques i un ampli estoc de recanvis i recanvis originals, pel fet que treballem amb un gran nombre de marques de portes automàtiques i automatismes; per aquest motiu podem assegurar-li una reparació de la seva porta de garatge eficaç i ràpida, en el moment, evitant el cost de desplaçaments addicionals innecessaris.

Atenem la majoria de reparacions en 24 o 48 hores, o de forma urgent si la seva comunitat de veïns, habitatge o negoci ho necessita.

 

Garantia de qualitat en la reparació de la seva porta de garatge

Totes les nostres reparacions garanteixen la preservació i el compliment de la marca CE, que des de 2009 és obligatori per a totes les portes automàtiques, ja que Mecànica Vilanova està especialitzada en aquest tipus de reparacions. Entre les possibles incidències que pot vostè trobar-se amb la seva porta de garatge, hi ha les que afecten frontisses, cadenes, panys, quadres elèctrics, plaques de control, motors, fotocèl·lules, pinyons, rails, comandaments de garatge, serralleria, panells, etc. Totes elles i moltes més estan dins de l’abast de el servei de reparació de portes de garatge que li oferim.

Disposem també de contractes de manteniment, que li permetran allargar la vida útil de la seva porta automàtica i / o vianants. Estalviarà en avaries majors al revisar un tècnic periòdicament l’estat de la seva porta de garatge. A més de prevenir accidents i assegurar el correcte funcionament dels elements mecànics, elèctrics i de seguretat de la seva porta automàtica.

Consulta els altres serveis tècnics que oferim

Reparació

Servei tècnic en reparacions de portes domèstiques o industrials i automatismes. Oferim la millor solució per a la reparació de qualsevol avaria.

Llegir més

Manteniment

Oferim la possibilitat de subscriure un contracte de manteniment, que es portarà a terme periòdicament, en funció de la freqüència d’ús i model de la porta.

Llegir més

Adaptació a la normativa

Totes les nostres portes s’adapten a les normatives vigents. Adaptem les seves portes ja instal·lades abans del 2005 a la normativa vigent.

Llegir més