+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Escales

Nosaltres li aconsellem i assessorem per saber quin tipus d’escala triar del nostre mostrari o encarregar-la a mida, oferint una gran varietat d’acabats amb l’objectiu d’adaptar-nos els gustos i necessitats del nostres clients, tenint en compte factors molt importants com la decoració, l’espai i la seva integració, sense oblidar la seguretat.

Els materials utilitzats en les nostres obres són de la millor qualitat. Disposem d’una gran varietat d’escales per a interior i exterior.

Consulta altres productes de serralleria que fabriquem

Baranes

Fabriquem tota classe de baranes de ferro amb acabat de pintura colors ral a escollir o oxidón. Busquem solucions que aportin les màximes garanties.

Llegir més

Escales

Els materials utilitzats en les nostres obres són de la millor qualitat. Disposem d'una gran varietat d'escales per a interior i exterior.

Llegir més

Reixes i tanques

Fabriquem i muntem reixes, fixes, amb frontisses i corredisses, el model de reixa més senzill fins a la més elaborada amb elements de forja.

Llegir més

Serralleria general

Realitzem tot tipus de treballs de serralleria tan decoratius com estructurals, i tota mena de projectes a mida, adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Llegir més