+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Reixes i tanques

Fabriquem i muntem tot tipus de reixes, fixes, amb frontisses i corredisses, des del model de reixa més senzill, passant pel tipus anglès, rombes, tubs de Balustre o fins a la més elaborada amb elements de forja.

Una reixa protectora està composta per unes barres verticals espaiades fins a 12 cm generalment que es solden a unes barres horitzontals segellades (o fixes) a la paret.

Generalment la Companyies d’assegurances requereix que l’espai entre les barres no superi els 12 cm. El compliment d’aquests requisits proporciona suport per al reemborsament si donem un comunicat de robatori.

Una reixa es tria d’acord amb la mida i la configuració de la finestra, porta o balcó.

Per fer un frontal personalitzat, hem de compondre, utilitzant rails i barres, i poden disposar d’altres elements, accessoris decoratius i connectors sense soldadura. Les diferents formes i mides es trien d’acord amb el marc de la finestra, sinó també l’estil desitjat.

Generalment, les reixes es lliuren amb una primera capa de protecció contra l’oxidació i una capa de pintura anticorrosiva complementària i es finalitzen amb un color de carta RAL segons la seva elecció.

També realitzem tot tipus de tanques tant en alumini, com en acer galvanitzat, malla d’acer pintat, amb diferents solucions, tant per barrar o voltar zones comunitàries, zones enjardinades, zones privades i propietats en general, tant amb sistemes que garanteixin la privacitat o amb sistemes és que exclusivament delimitin les zones que volem protegir. Totes les nostres instal·lacions disposen de la protecció necessària per poder romandre a la intempèrie, de manera que els agents meteorològics no afectin ni a la pintura ni a el material amb què estan realitzades, garantint una qualitat i un aspecte que perduri en el temps amb el mínim manteniment possible.

Consulta altres productes de serralleria que fabriquem

Baranes

Fabriquem tota classe de baranes de ferro amb acabat de pintura colors ral a escollir o oxidón. Busquem solucions que aportin les màximes garanties.

Llegir més

Escales

Els materials utilitzats en les nostres obres són de la millor qualitat. Disposem d'una gran varietat d'escales per a interior i exterior.

Llegir més

Reixes i tanques

Fabriquem i muntem reixes, fixes, amb frontisses i corredisses, el model de reixa més senzill fins a la més elaborada amb elements de forja.

Llegir més

Serralleria general

Realitzem tot tipus de treballs de serralleria tan decoratius com estructurals, i tota mena de projectes a mida, adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Llegir més