+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Motors

Disposem d’una àmplia gamma d’automatismes per al sector industrial, motors hidràulics i electromecànics, de 230V i 380V trifàsics i domestics.

Treballem amb els millors fabricants i proveïdors per automatitzar qualsevol classe de porta o substituir antics mecanismes, com motors, comandaments i quadres de maniobra, per complir amb la normativa CE.

Estudiem el millor automatisme que precisi la seva porta i efectuem un pressupost a la seva mida per a la motorització  de portes de garatge i de tota mena de portes.

Per a qualsevol consulta, si està interessat o requereix algun dels nostres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

MOTOR HIDRÀULIC

Aquests motors ofereixen immillorables prestacions quant a funcionament suau, silenciós, durabilitat, és idoni per a portes d’ús intensiu, per una amplada superior a 3000mm. Aquests motors estan proveïts de seqüència hidràulica que mantenen els pestells retrets durant l’obertura i el tancament, evitant sorolls. Tenen seguretat independent contra aixafament. A més posseeixen una sonda tèrmica contra sobreescalfament. En cas que hi hagués alguna cosa fallada elèctrica aquests motors es poden obrir de forma manual.

MOTOR ELECTROMECÀNIC

Aquest motor esta indicat per l’automatització de portes basculants d’una o dues fulles, aquets motors, porten incorporats els final de carrera, això fa que tingui una optima seguretat i fàcil regulació.

MOTOR ENROTLLABLE C.EIX

Els Automatismes per Portes Enrotllables perllonguen la vida útil de les portes del seu negoci o garatge, fan que els seus moviments siguin precisos i això fa que la porta no pateixi estirades innecessàries. Hi ha diferents tipus de motors, depenent del disseny i del pes de la porta. Ens adaptem a les seves necessitats amb una àmplia gamma de motors amb la possibilitat d’accionament mitjançant comandament a distància, polsadors, teclats etc …. Amb sistema de desbloqueig interior o exterior.

Característiques:
– Tancament automàtic temporitzat
– Desbloqueig interior
– Desbloqueig exterior “Segons model”
– Obertura parcial “Vianants”
– Possibilitat de bateries “Segons model”
– Regulació de força electrònica
– Connexió per a sistemes de seguretat com fotocèl·lules

MOTOR P-1 PER PORTES ENROTLLABLES GRANS DIMENSIONS

EL motor P-1 s’instal·la per automatitzar portes enrotllables de fins a 530 kg de pes. Adequat per a l’automatització de tancaments amb accionament lateral i caixa de transmissió i equip electrònic integrat.

INDUSTRIAL

Motor de porta seccional és capaç d’aixecar una porta de fins a 80Kg. aquest motor pot realitzar moviments d’obertura i tancament, a més de poder controlar fotocèl·lules, que permeten augmentar la seguretat de la instal·lació, evitant així possibles danys a elements de la mateixa o externs.

A més el motor compta amb les funcions d’arrencada i atur suau.

 

DOMÈSTIC

Els motors per a portes seccionals, estan provats i testats per a proporcionar una llarga vida útil amb un mínim manteniment. Tenen un accionament senzill mitjançant un emissor manual de codi alternant anti-interferència. Funció d’arrencada i parada suau. Mecanisme integrat automàtic de tancament i segur d’elevació controlat electrònicament. Temps d’obertura ajustable. Mecanisme manual de desbloqueig ràpid en cas que succeeixi un tall d’electricitat, etc.

Oferim una completa gamma de motors per a portes cancel·la i sistemes articulats. Productes d’alta qualitat, es cuidem tots els aspectes com el disseny, soroll, rapidesa i precisió. Disposen de parada esmorteïda, amb seguretat independent d’obertura i tancament d’ús residencial o comunitari. I possibilitat d’accionament manual, en cas tall elèctric.

La gamma d’automatismes per a portes corredisses són la solució a infinitat d’instal·lacions des de ús residencial, comunitari o industrial, amb equip electrònic i receptor integrat, paro suau en la obertura i tancament, anti-aixafament de seguretat, fàcil desbloqueig per accionament manual.

Consulta altres productes d'automatismes que instal·lem

Motors

Disposem d'una àmplia gamma d'automatismes per al sector industrial, motors hidràulics i electromecànics, de 230V i 380V trifàsics i domestics.

Llegir més

Seguretat

La seguretat en el tancament de les nostres portes és molt important, per això treballem amb fotocèl·lules, paracaigudes i candau enrotllable.

Llegir més

Obertura mòbil

SCLAK Control d' Accesos, és un sistema de control d'accés segur format per un dispositiu electrònic i una aplicació mòbil.

Llegir més