+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Portes industrials traster i tallafocs

PORTA BATENT TALLAFOCS EL2 60/90/120

Portes de 1 o 2 fulles

Fabricades sota els estàndards de màxima qualitat i després exhaustives proves que superen les exigències en matèria de seguretat, la Porta Tallafocs EI2 es presenta amb totes les garanties de seguretat per als llocs qualificats com a zona amb exigències especials en la protecció contra incendis. En la seva fabricació s’ha emprat la tecnologia més avançada i materials innovadors, sotmetent tot el procés a estrictes controls de qualitat.

Garantir la seguretat en tot tipus d’edificacions públiques i privades, ens ha portat a fabricar les portes i components més segurs al mercat, avalats per anys d’experiència i amb una qualitat contrastada.

Novoferm alsal certifica la fabricació d’acord amb la normativa vigent, amb totes les garanties de qualitat i seguretat.

La cinta intumescent i l’espiga de seguretat són components imprescindibles en una Porta Tallafocs. Tots dos garanteixen que en cas d’incendi, el sistema aïlli els focus, preservant la seguretat d’instal·lacions i persones. A més podem opcionalment col·locar junta de goma per aconseguir estanquitat i evitar el so metàl·lic a el tancament.

També disposem de portes corredisses i verticals tallafocs RF 60/90/120 i de registres RF 60/90

PORTES DE TRASTER

Portes  de 1 o 2 fulles

La porta super de Novoferm alsal es presenta amb els més elevats estàndards de qualitat, amb un alt grau de plenitud, estabilitat i resistència a la torsió i una construcció tècnica que impedeix el so metàl·lic tot això gràcies a l’avançat procés de fabricació i la incorporació dels materials més nous. Es presenta amb una àmplia varietat d’acabats i lacats en colors.

Junta trilateral opcional, que redueix el soroll de tancament i contribueix a l’estalvi de despeses de calefacció i escaire inferior cargolat fins i tot per marc integral. Totes les portes se subministren amb frontisses galvanitzades o lacades regulables que permeten el perfecte assentament de la porta, podent anar de 3 cossos per fulles especials. El pany de doble volta es fixa al full per mitjà de cargols que faciliten la seva substitució, en contraposició als habituals reblons i hi ha una gran gamma de manilles i poms. Una àmplia gamma de colors i textures, realitzades amb pintura electrostàtica en pols, respectuosa amb el medi ambient; amb ventilació mitjançant troquelats o kit Plate de protecció de fulles.

Degut del seu excel·lent acabat, el bon preu i la fàcil col·locació és la porta ideal per a portes de trasters.

Consulta els altres tipus de portes que fabriquem

Porta residencial basculant

Portes basculants

Són portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra, tant a l’obertura com al tancament.

Llegir més

Portes seccionals

Obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant de dins com de fora del garatge. Ideal per garatges residencials, tallers o magatzems industrials.

Llegir més
Porta enrotllable de planxa amb lama de visibilitat

Portes enrotllables

No ocupa espai lateral ni superior i es pot enrotllar cap a l’interior com a l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Llegir més

Portes corredisses

La seva obertura és lateral i corre sobre una guia, necessitant el mateix espai d’amplada de la porta a continuació, per poder-la obrir.

Llegir més

Portes cancel·les

La seva obertura és lateral ocupant l’espai de la porta a l’interior del garatge. Poden ser d’una o dues fulles, manuals o automàtiques.

Llegir més

Portes peatonals

Fem portes peatonals a mida barrejant els materials necessaris per a la resistència i la seguretat de la porta d'entrada amb altres materials més estètics.

Llegir més

Portes ballestes

Tancament de seguretat, de fàcil adaptació i muntatge a qualsevol obertura. Permet una bona visibilitat i es caracteritza per un funcionament silenciós.

Llegir més

Portes ràpides

La porta ràpida enrotllable ha estat dissenyada per a les obertures on el pas sigui molt intens, oferint una gran resistència a l’aire i molta estanquitat.

Llegir més

Portes traster i tallafocs

Fabriquem portes batents tallafocs EL2 60/90/120 i portes de traster. Les dos classes amb una o dues fulles i fabricades sota els estàndards de màxima qualitat.

Llegir més