+(34) 938 726 931
Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

Portes enrotllables

Són la solució més econòmica per cobrir qualsevol entrada, ja sigui per ús comercial, industrial o residencial. Fàcil de mantenir i de maniobrar.

Es poden fabricar amb planxa galvanitzada, amb l’opció de lacat al forn; o bé amb lames d’alumini amb una àmplia gama de colors i acabats. Possibilitat d’incloure visibilitat o ventil.lació a la porta.

No ocupa espai lateral i es pot enrotllar cap a l’interior com a l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Poden ser manuals o automàtiques, elegint l’automatisme depenent de les mides i el número de maniobres de la porta.

Portes enrotllables d’alumini

Portes enrotllables de planxa

Consulta els altres tipus de portes que fabriquem

Porta residencial basculant

Portes basculants

Són portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra, tant a l’obertura com al tancament.

Llegir més

Portes seccionals

Obertura vertical cap al sostre, permet un aprofitament de l’espai tant de dins com de fora del garatge. Ideal per garatges residencials, tallers o magatzems industrials.

Llegir més
Porta enrotllable de planxa amb lama de visibilitat

Portes enrotllables

No ocupa espai lateral ni superior i es pot enrotllar cap a l’interior com a l’exterior i permet aprofitar tot l’espai de dins i fora del garatge.

Llegir més

Portes corredisses

La seva obertura és lateral i corre sobre una guia, necessitant el mateix espai d’amplada de la porta a continuació, per poder-la obrir.

Llegir més

Portes cancel·les

La seva obertura és lateral ocupant l’espai de la porta a l’interior del garatge. Poden ser d’una o dues fulles, manuals o automàtiques.

Llegir més

Portes peatonals

Fem portes peatonals a mida barrejant els materials necessaris per a la resistència i la seguretat de la porta d'entrada amb altres materials més estètics.

Llegir més

Portes ballestes

Tancament de seguretat, de fàcil adaptació i muntatge a qualsevol obertura. Permet una bona visibilitat i es caracteritza per un funcionament silenciós.

Llegir més

Portes ràpides

La porta ràpida enrotllable ha estat dissenyada per a les obertures on el pas sigui molt intens, oferint una gran resistència a l’aire i molta estanquitat.

Llegir més

Portes traster i tallafocs

Fabriquem portes batents tallafocs EL2 60/90/120 i portes de traster. Les dos classes amb una o dues fulles i fabricades sota els estàndards de màxima qualitat.

Llegir més